Interior – 11

Pemberton is bringing a class apart lifestyle into inception with its latest project called as the Mills Square. The four-tower project is the is the phase III of the Erin Hills project. Mills Square can be designated as an abode to healthy living. The project has world-class amenities and a masterclass gym being one of them. The gymnasium at Mills Square has the finest and latest equipment with all sorts of body monitoring gadgets. The place is heaven for a fitness crazy person.
Mills Square offers a scenic view of flora out of the gym windows and makes sure the workout at the gym never gets boring. The amenities at Mills Square are top notch. Mills Square continues the legacy of Erin HilLs Phase I and II. The project is well located with local facilities like parks and hospitals in its vicinity. Mills Square condos give you a comfortable space of your own. The interior furnishings are super suave and pleasing to the eyes. The paint on the walls is latex paint whose finish adds to the royal look of the condos. Ceiling height of the condos is fixed to nine feet and the flooring if broad wood plank laminate. The top and bottom of the make the condos pleasant to walk with head held high. Then there is ample amount of space on the terrace which is more than sufficient to hold small meetings and gatherings.
The beauty of Mills Square condos lies in the fact that it is more of an open minded space close to nature. The rooms appear bright owing to the fact that its design is such that more and more light enters the room. On the ventilation part also, Mills Square has done a commendable job by allowing circulation of fresh air through proper vents. The bathroom spaces radiate spa-like aura wit walk in shower and authentic porcelain tiles. The Kitchen is also a masterpiece with the countertops made out of quartz and appliances crafted in steel. Overall, the finishing of the Kitchen is attractive to the core. Mills Square is a place to rejoice life.
Mills Square is a comfort for all ages. It brings back the serenity of the old with the agility of the new. The project is beautifully designed to give a soothing sensation of all senses. Every piece is aptly placed and in order. One can feel the luxury of the place right from its description. Residing at Mills square is a pleasing experience.

Created by admin | January 16, 2017 | Interior

Related Projects